0,00 kr
Forstørr bilde
Guideline Stoked 9 fot #5 m/Guideline Nova 46
Guideline Stoked 9 fot #5 m/Guideline Nova 46

Guideline Stoked 9 fot #5 m/Guideline Nova 46

Pris:
4 797,00 kr
3 990,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette settet har vi satt sammen med nybegynneren i tankene. Både stang, snelle og snøre er av god kvalitet til en hyggelig penge. Det som gjør at dette settet egner seg for nybegynnere ligger mest i aksjonen til stangen. Den har en en aksjon som er tilgivelig for kastefeil, så selv om teknikken ikke sitter helt i starten vil stangen "hjelpe" deg med å få ut klumpen og presentere snøret foran ørreten. Stangen er kombinert sammen med NOVA-snellen til Guideline, en snelle som er designet med miljøet i fokus og er den første snellen som er laget av resirkulerbart materiale. Den har i tillegg et stilig utseende, og ikke minst en jevn gange med en brems som er mer enn sterk nok. Fluesnøret er kanskje noe av det viktigste og for dette settet har vi valgt Control fra Guideline. Et snøre som har en kort og lettkastet klump som gjør det svært godt egnet for deg som er i startfasen. Om du er ny til flusefiske og er ute etter et sett som er lett i bruk til en hyggelig penge, trenger du ikke lete lenger! 

Om stangen: 

Stoked har det siste innen material- og produksjonsteknologi. Det har gjort det mulig for oss å tilby stenger av en kvalitet man tidligere ikke har sett i dette prissegmentet! Når utviklingsfasen var over, var vi så imponert at vi rett og slett valgte å kalle dem det vi følte - Stoked (henrykt, overbegeistret). Et ekstra pluss er det at Stoked serien også har mange av de mer miljøvennlige komponentene som finnes i Elevation stengene.

Sammenliknet med Elevation har Stoked litt lavere modulus karbon 24T/30T/36T mot 36T/40T. I praksis betyr det at Stoked er mer lettkastet og mer tilgivende for kastefeil. Likevel er dette lette og responsive stenger med en aksjon og følelse som forbindes med langt dyrere fluestenger. Aksjonen er medium rask med en følsom og stabil tupp. Bøyningskurven er progressiv som gir deg god kontakt med hele klingen under alle typer kast.

Om snellen:

NOVA-fluesnellen har et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Snellen er laget av resirkulerte råmaterialsblokker, og er et aluminiumsvidunder forpliktet til bærekraft. Spesielt står det stolt som et engangsplastfritt produkt, med resirkulerte 600D snellefutteraler og emballasje. En fullstendig utvendig oppgradering av aluminiumskomponenter betyr en dedikasjon til økt kvalitet, ytelse og holdbarhet. De optimaliserte karbon-bremsesystemet er omhyggelig utformet for å levere brems som passer til formålet, skreddersydd for hver snellestørrelse.

Om snøret: 

Dette fluesnøret har vi designet for nybegynnere og de som fortsatt sliter litt med å få kontroll på kastingen. Det er et fluesnøre som gir god kontakt mellom stang og snøre, slik at du har alle forutsetninger for å lære deg å time et fluekast. Med riktig timing på kastingen får du satt riktige stoppbevegelser i frem- og bakkastet. Det er på mange måter forutsetninger for å lykkes som fluekaster. Den relativt korte klumpen gir deg også de beste forutsetninger for å lære deg dobbelttrekk. Control 3.0 passer godt for fiske både i stille vann og i elv. Dessuten håndterer den et bredt spekter av fluer. Snøreprofilen kan minne om Fario Tactical, men den er litt kortere. For mer øvede fluekastere er dette et fluesnøre til en god pris som passer på korte og middels lange kast – og ikke minst i trange situasjoner hvor det er begrensninger for bakslengen.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.