0,00 kr
Forstørr bilde
Härkila Driven Hunt Heat muffe
Härkila Driven Hunt Heat muffe

Härkila Driven Hunt Heat muffe

Artikkelnr:
Härkila Driven Hunt Heat muffe
El-nummer:
Härkila Driven Hunt Heat muffe
Pris:
1 699,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Driven Hunt HEAT-muffen er en fôret, varm muffe med Härkilas HEAT-teknologi, som kan stilles inn til ønsket temperatur. Muffen kan enkelt festes rundt livet med det avtakbare beltet som følger med, slik at du alltid kan ha den tilgjengelig, også når du er i bevegelse.

Driven Hunt HEAT-muffen er laget av et slitesterkt stoff fremstilt av 84 % polyester og 16 % polyuretan. Stoffet har fått en smuss- og vannavvisende Durable Water Repellent-behandling. Innvendig har den en 200-grams Thermo Poly Shield™ Fill-vattering og fôr av tykt, mykt fleecestoff. Den integrerte HEAT-varmemembranen kan stilles inn til 38, 46 eller 52 °C med en knapp på baksiden av muffen. I en lomme på baksiden av muffen er det en vanntett USB-kontakt, slik at du kan koble til et eksternt batteri etter ønske og styrkebehov. Med et batteri på 10 000 mAh kan muffen holde makstemperaturen, det vil si 52 °C, i ca. 7 timer ved en utendørstemperatur på 0 °C. For å spare batteriet går varmemembranen automatisk i dvale når muffen har nådd ønsket innvendig temperatur. Den slår seg på igjen når temperaturen synker én til to grader under innstilt nivå. Foran har Driven Hunt HEAT-muffen en praktisk oppbevaringslomme med glidelås. På baksiden sitter et avtakbart belte med klikkspenne, som raskt og enkelt kan festes rundt livet.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.