0,00 kr
Forstørr bilde
Hardy Aydon 13,9 fot #9/10 m/Ultradisc 9000 GM
Hardy Aydon 13,9 fot #9/10 m/Ultradisc 9000 GM

Hardy Aydon 13,9 fot #9/10 m/Ultradisc 9000 GM

Pris:
17 295,00 kr
13 799,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Et allsidig allround sett som kan brukes til alt gjennom hele sesongen! Hardy er nok et merke de aller fleste har hørt om, og er verdenskjent for å levere kvalitet av øverste hylle i en årrekke. Her kan du sikre deg et sett av det legendariske merke til en god pris. Stangen er en perfekt blanding av balanse, respons og kraft. Innblandet i karbonet er Hardy's eget Sintrix materiale noe som gjør stangen lett og ikke minst kraftig. Designet og ytelsen til stangen er laget for å møte ethvert behov, selv for de mest erfarne fluefiskerne. Kombinerer man dette med Ultradisc-snellen har man en kanonpakke! Snellen leverer akkurat det du skal forvente, og har alle egenskapene som trengs og ingenting man ikke trenger fra en fluesnelle. Med sitt storspoledesign får du rask innsveiving, noe som kan være svært viktig da hver meter backing kan telle når drømmefisken er på kroken. Multi-tip skyteklumper har blitt mer og mer populært med årene, og med god grunn! Det å kunne skifte ut spisser på bare noen få sekunder har gjort det lettere å variere fisket enn noen gang. Om det er grunne stryk eller djupe høler vil du alltid kunne bytte om til en synkegrad som egner din situasjon best uten å måtte kjøpe mange ulike skyteklumper, det er rett og slett genialt! 

Om stangen: 

Når det gjelder stor fisk i store elver, trenger du noen ganger litt mer rekkevidde. Aydon Double Handed-stengene er nøye designet og produsert med Sintrix for å lage et dyplastende emne som er i stand til å levere lange kast med tunge fluer for å nå fjerne mål. Den optimale blandingen av kasteytelse og ekte "fiskbarhet", disse stengene er en perfekt blanding av balanse, tilbakeslagshastighet og kraft.

Om snellen:

Den helt nye Ultradisc-en er en lettvektssnelle i sin reneste form, og har alt du trenger og ingenting du ikke gjør i en fluesnelle. Med et innovativ rammedesign, setter denne snellen en ny standard innen lette ytelsessneller, samtidig som den tillater bruk av ultratynne fluesnører og skyteliner som er populære innen moderne elvefiske. Det skalerte multi-pad drag-systemet er også uregulert, noe som betyr at finjustering av bremsen over et stort vindu er mulig.

Om snøret:

I utviklingen av 4D Multi Tip har vi dratt stor nytte av kunnskapen og erfaringen fra årene med Triple Density. Konseptet består av 3 klumper i Flyt, Flyt/Synk2 og Intermediate/Synk3 med matchende fronter, som alle har to synkegrader. Klumpene har en jevn overgang til neste densitet for maksimal stabilitet, overrulling og presentasjon. Til og med den flytende klumpen har disse egenskapene ved at luftinnholdet gradvis minker mot tuppen hvilket gir en mer kompakt og kraftfull profil. Klumpene kommer i lengder på 5,7 og 7,0 meter. 4D gjør vårt Multi Tip konsept komplett ved at de passer til litt lengre stenger som innbyr til lengre kast og større fluer. Anbefalt bruksområde for 4D Multi Tip er for stenger fra 13,7 fot og oppover.

Det som følger med i pakken er:

- Hardy Aydon 13,9 fot #9/10

- Hardy Ultradisc 9000 GM

- Guideline 4D Belly 29gr Flyt

- x2 Guideline 4D Tip 15 fot 9 gram H/I og S1/S3

- Mono skyteline 42lbs 30m

- Backing

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.