0,00 kr
Forstørr bilde
Hardy Aydon 9 fot #5 m/Hardy Ultradisc 4000
Hardy Aydon 9 fot #5 m/Hardy Ultradisc 4000

Hardy Aydon 9 fot #5 m/Hardy Ultradisc 4000

Pris:
11 496,00 kr
8 399,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Det finnes få fluefiskere som ikke har hørt om selveste Hardy. Et merke kjent for å levere kvalitet i verdensklasse i en årrekke. Settet består av deres nokså nye stangeserie Aydon kombinert med en Ultradisc snelle. Stangen er lett, spenstig, presis og en fryd å kaste med. I karbonet har Hardy sitt prisbelønte SINTRIX-materiale, noe som er med på å gjøre stengene lette og ikke minst kraftig. Skulle drømmefisken bite på kan du være trygg på at stangen vil gjør jobben. Ultradisc-snellen har en jevn og fin gange med en brems som er mer en kraftig nok til denne typen bruk. Spolen er smal men snellen har en bred diameter noe som gjør at den henter inn mye line når du sveiver inn, en fordel om fisken skulle rase nedover et stryk. Dette har vi da valgt å kombinere med Guidelines Fario Elite, et snøre som kombinerer det beste fra korte og lange klumper. Noe som gjør det til et fantastisk allround-snøre. 

Om stangen:

En perfekt blanding av balanse, respons og kraft, den brukervennlige ytelsen til Aydon-serien er den optimale blandingen mellom kasteytelse og ekte "fiskbarhet". Omhyggelig utformet og produsert med Sintrix-materiale og deretter grundig testet, tilbyr Aydon Single Handed-serien et omfattende utvalg av enhåndsmodeller for å dekke alt fra små bekkeørret til stillevannsfiske i store områder med åpent vann. Disse lette stengene har blitt foredlet av utallige timer med utvikling på vannet for å sikre at hver modell er perfekt skreddersydd for å møte dine forventninger. Utstyrt med maskinvare av topp kvalitet og et målrettet snellefeste, leveres Aydon også i et praktisk reiserør og høykvalitets stangveske.

Om snellen:

Den helt nye Ultradisc-en er en lettvektssnelle i sin reneste form, og har alt du trenger og ingenting du ikke gjør i en fluesnelle. Med et innovativ rammedesign, setter denne snellen en ny standard innen lette ytelsessneller, samtidig som den tillater bruk av ultratynne fluesnører og skyteliner som er populære innen moderne elvefiske. Det skalerte multi-pad drag-systemet er også uregulert, noe som betyr at finjustering av bremsen over et stort vindu er mulig.

Om snøret: 

Fario Elite kombinerer det beste fra korte- og lengre klumper og er selveste allrounderen i Fario serien. Taperingen er lik forrige versjon Fario og minner mye om Fario Tactical, men klumpen er lengre og måler 10,1m i #3 og #4 og 10,6m i #5-#7. Således faller den midt mellom Tactical og Distance. Dette fluesnøret er en allrounder i ordets rette forstand. Det fungerer godt til alle typer kast, er mer langkastet og tillater deg å holde mer line i lufta enn Fario Tactical. I hendene på en god kaster er delikate presentasjoner på 25m mulig. Fario Elite passer for fluefiskere på alle ferdighetsnivåer som søker den mest allsidige kombinasjonen av: Gode kasteegenskaper for alle typer kast, størst variasjon i kastelengder og mest allsidighet med tanke på ulike fiskeplasser. Snøret håndterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med eleganse.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.