0,00 kr
Forstørr bilde
Hardy Marksman 10 fot #7 m/Hardy Zane Carbon 6000
Hardy Marksman 10 fot #7 m/Hardy Zane Carbon 6000

Hardy Marksman 10 fot #7 m/Hardy Zane Carbon 6000

Pris:
18 597,00 kr
16 499,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Hardy har vært verdenskjent i fluefiskermiljøet i en årrekke for å levere topp kvalitet, optimal ytelse og utsøkt design. Dette settet er ingen unntak! Marksman er selve Hardys flaggskip når det kommer til ytelse og kvalitet. Her snakker vi en lett men samtidig kraftig stang, med en rygg til å stoppe hva en som måtte bite på. I tillegg har de en vanvittig tilbakeslagshastighet, enorm presisjon og svært langtkastende selv i mye motvind. Dette er stangen for deg hvor kun det beste er bra nok. Derfor har vi valgt å kombinere Marksman-stangen med Hardys Zane Carbon fluesnelle. En snelle som egentlig er designet med tanke på saltvannsfiske i mer tropiske strøk, men har blitt veldig populær blant laksefiskere på bakgrunn av sin kraftige brems og enorme kapasitet for backing. Sammen blir dette et fluesett laget for å dekke alle situasjoner en laksefisker kan komme over. Snøret må ikke glemmes det er kanskje noe av det viktigste og kan være helt avgjørende om du skal lykkes. Bullet-linen fra Guideline er vår bestselger til enhåndsfiske etter laks i elv, og med god grunn! Snøret er designet for å bli lite påvirket av vind og skyter rett og slett som ei kule. Noe som gjør det svært godt egnet når det er trangt om plassen bak, noe det ofte kan være i de mindre lakseelvene. 

Om stangen: 

I det flytende miljøet som vi driver håndverket vårt i, endres kravene stadig. Få dager treffer virkelig målet for å bli ansett som "perfekte", selv om det kan hevdes at enhver dag tilbrakt ved vann er perfekt nok. Når vi fisker, er kravene vi stiller til litt mer enn noen få gram karbonfiber betydelige, vi forventer fjærlett berøring og følelse av en ryggrad nok til å kjøre en lang, rask og nøyaktig loop, men med holdbarhet til å kjempe og lande dagens, sesongens eller til og med livets fisk. Den nye Hardy Marksman er designet, utviklet og testet med tanke på denne utrolig varierte utfordringen. Et sterkt, men likevel betydelig lettere emne har blitt matchet med et helt nytt snellefeste som ytterligere fremhever vektreduksjonen og fremmer en nesten vektløs håndfølelse. Utstyrt med titanguider og kledd i en subtil ikke-blits gylden oliven, skjuler dets diskrete utseende en evne som må oppleves. Designet og utviklet i Alnwick England i løpet av Hardys 150. år, vår nye flaggskipstang "The Marksman" treffer virkelig målet for å bli ansett som "perfekt".

Om snellen: 

Zane Carbon er designet for saltvannsfiskeren, og er en lett, storspolesnelle som er i stand til å håndtere alt som blir kastet mot den. Den hører perfekt hjemme når den temmer Bonefish eller sjøørret i sine mindre størrelser, til Permit og Tarpon i størrelsene 10 og 12'000. Det regulerte dragsystemet med hardt innrykk gjør at nøyaktige bremseinnstillinger kan brukes raskt i kampens hete.

Om snøret: 

Bullet er førstevalget for streamerfiske, kyst- og elvefiske etter sjøørret og en bestselger til laksefiske med enhåndsstang. Dette fluesnøret er veldig lite påvirket av vind og har svært gode skyte-egenskaper, går som ei kule! Som er viktige egenskaper på fjellet, i elva eller ved kysten hvor det er vindutsatt. Til tross for sin moderate klumplengde er Bullet allikevel velbalansert slik at linebukten holder seg hele veien ut og ikke kollapser selv på lange kast. Et meget effektivt snøre som lader stangen godt med kort line ute og krever minimalt med luftkast før du sender det avgårde. Du kaster lett langt med minimal kraftbruk! Bullet er ypperlig til vannkast (spey), letthåndterlig og praktisk når du fisker på plasser med få eller ingen muligheter for bakkast.

Klumplengde i #7: 9,25m 

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.