0,00 kr
Forstørr bilde
Hardy Ultralite 13,6 fot #8/9 m/Hardy Zane 8000
Hardy Ultralite 13,6 fot #8/9 m/Hardy Zane 8000

Hardy Ultralite 13,6 fot #8/9 m/Hardy Zane 8000

Pris:
19 995,00 kr
17 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Hardy har vært verdenskjent i fluefiskermiljøet i en årrekke for å levere topp kvalitet, optimal ytelse og utsøkt design. Dette settet er ingen unntak! Ultralite er selve Hardys flaggskip når det kommer til tohånds fluestenger. Her snakker vi en lett men samtidig kraftig stang, med en rygg til å stoppe hva en som måtte bite på. I tillegg har de en vanvittig tilbakeslagshastighet, enorm presisjon og svært langtkastende selv i mye motvind. Dette er stangen for deg hvor kun det beste er bra nok. Derfor har vi valgt å kombinere Ultralite-stangen med Hardys Zane Carbon fluesnelle. En snelle som egentlig er designet med tanke på saltvannsfiske i mer tropiske strøk, men har blitt veldig populær blant laksefiskere på bakgrunn av sin kraftige brems og enorme kapasitet for backing. Sammen blir dette et fluesett laget for å dekke alle situasjoner en laksefisker kan komme over. Multi-tip skyteklumper har blitt mer og mer populært med årene, og med god grunn! Det å kunne skifte ut spisser på bare noen få sekunder har gjort det lettere å variere fisket enn noen gang. Om det er grunne stryk eller djupe høler vil du alltid kunne bytte om til en synkegrad som egner din situasjon best uten å måtte kjøpe mange ulike skyteklumper, det er rett og slett genialt! 

Om stangen:

Det gamle ordtaket, "to hender er bedre enn en" kunne vært oppfunnet for laksefiskeren, men det har aldri vært flere måter å fange fisk på med et tohåndsoppsett enn i dag. Alle sportsfiskere, inkludert ørret og saltvann, oppdager de innebygde fordelene med den "lange stangen". Evnen til å kaste tunge fluer over store avstander med letthet, og enda viktigere, kontrollere dem når de når målet, har åpnet opp for nye muligheter. Det nye, omfattende utvalget av Ultralite tohåndsstenger gir økte nivåer av følelse, balanse i hånden og viktig kampkraft når du trenger det mest.

Om snellen:

Zane Carbon er designet for saltvannsfiskeren, og er en lett, storspolesnelle som er i stand til å håndtere alt som blir kastet mot den. Den hører perfekt hjemme når den temmer Bonefish eller sjøørret i sine mindre størrelser, til Permit og Tarpon i størrelsene 10 og 12'000. Det regulerte dragsystemet med hardt innrykk gjør at nøyaktige bremseinnstillinger kan brukes raskt i kampens hete.

Om snøret: 

I utviklingen av 4D Multi Tip har vi dratt stor nytte av kunnskapen og erfaringen fra årene med Triple Density. Konseptet består av 3 klumper i Flyt, Flyt/Synk2 og Intermediate/Synk3 med matchende fronter, som alle har to synkegrader. Klumpene har en jevn overgang til neste densitet for maksimal stabilitet, overrulling og presentasjon. Til og med den flytende klumpen har disse egenskapene ved at luftinnholdet gradvis minker mot tuppen hvilket gir en mer kompakt og kraftfull profil. Klumpene kommer i lengder på 5,7 og 7,0 meter. 4D gjør vårt Multi Tip konsept komplett ved at de passer til litt lengre stenger som innbyr til lengre kast og større fluer. Anbefalt bruksområde for 4D Multi Tip er for stenger fra 13,7 fot og oppover.

Det som følger med i pakken er:

- Hardy Ultralite 13,6 fot #8/9

- Hardy Zane Carbon 8000

- Guideline 4D Belly 29gr Flyt

- x2 Guideline 4D Tip 15 fot 9gr i H/I og S1/S3

- Mono skyteline 42lbs 30m

- Backing

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.