0,00 kr
Forstørr bilde
High N Dry Powdered Floatant m/børste
High N Dry Powdered Floatant m/børste

High N Dry Powdered Floatant m/børste

Pris:
179,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Med High and Dry Powdered Floatant with Brush legger du enkelt på et tynt fint lag med vannavisende partikler på tørrflua. Pulver impregnering er I første rekke et må ha produkt for revitalisering av flua, men kan også med fordel brukes som hovedimpregnering på fluer som skal flyte høyt samt når du ønsker å tilføre impregnering på kun et begrenset område. F.eks på en klekker med flottør av CDC. Pulveret fra HND er så finkornet at det nesten er usynlig! En avansert komposisjon som bruker nanopartikkelteknologi i forbindelse med hydrofob (vannhatende) kjemi for kompromissløse egenskaper. Dette pulveret er laget for å ikke klumpe seg og overfylle børsten med flytemiddel.

Doseringen til applikatorbørstespissen er nøyaktig og holder godt på pulveret. Du bør heller ikke bekymre deg for å bruke pulver på vindfulle dager! Hvis du fisker med fluer som har vinger eller ben laget av CDC, er dette produktet det beste der ute for å revitalisere disse krevende materialene. Med børsten kan du forsiktig friske opp hvilken som helst del av flua til dens opprinnelige form og egenskaper. Et må-ha-produkt for dine klekkere og tørrfluer laget av CDC.

Flytemidlet kommer solid HDPE (High Density Polyethylene) flaske med 1,8g flytemiddel og en spesiell applikatorbørste som gjør at flytemidlet kan påføres nøyaktig.
 

Høydepunkter


• Suverene flyteegenskaper, høytflytende effekt.
• Tørrfluepulver med børste for presis påføring.
• Børste som tar opp optimal med impregnering.
• Fungerer på alle typer fluer, også CDC.
• Klumper seg ikke pga. Fuktighet.
• Ikke brennbar og inneholder ingen organiske løsemidler. Miljøvennlig.
• Revitaliserer effektivt våte tørrfluer.
• Innhold: 1.8 g

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.