0,00 kr
Forstørr bilde
Jaktstøvel Crispi Hunter
Jaktstøvel Crispi Hunter

Jaktstøvel Crispi Hunter

Artikkelnr:
Jaktstøvel Crispi Hunter
El-nummer:
Jaktstøvel Crispi Hunter
Pris:
3 599,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Crispi Hunter er Crispi`s toppmodell av jaktstøvler. Dette er en gjennomført og avansert, høyskaftet jaktmodell. I denne modellen benyttes kun de aller beste og mest avanserte av materialer som er mulig å oppdrive. GORE-TEX-membran med GORE-TEX Ultimate fôr mot foten er meget slitesterkt. Denne er opptil 10 ganger mer slitesterkt enn de øvrige GORE-TEX-alternativene. I tillegg har denne A.B.S.S. som er et spesielt polstringsmateriale som alltid vil være fyldig og gi optimal støtte. Systemet øker også komforten.

Vibram Super Grip yttersåle med superlett poro mellomsåle, som gir god demping og isolasjon. Uttagbar komfort innleggsåle i AIR MESH, med aktiv carboner. Hindrer lukt og tørker raskt. Avansert bindsåle i nylon med stålflex ribber, sikrer god torsjonstivhet, og komfortabelt riktig flexpunkt. Crispi Hunter har gjennomprøvd, romslig lest for norske føtter. Overdel i 3,0 mm. av det beste fullær. Topp-polstring og pløse, innside/utside i ekte fullær. Testet for Gore pusteegenskaper. Gummikalosjering rundt hele støvelen som gjør at slitasje på læret minsker. Kraftige nye kroker og maljer.

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.