0,00 kr
Forstørr bilde
Laxa 2.0 Zip Vader
Laxa 2.0 Zip Vader

Laxa 2.0 Zip Vader

Pris:
4 490,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Denne kommer garantert til å bli en hit!

Den allerede populære Laxa vaderen kommer nå med Zip!

Guideline Laxa 2.0 ZIP vadebuxe er vår bestselger som gir deg mest valuta for pengene. Buksene er laget av et solid 4-lags nylon stoff med vårt Sidewinder™ design som gir meget god passform og bevelgelsesfrihet, och har en vanntett TIZIP® Master Seal front zipper.

Laxa 2.0 ZIP vadebukser er laget av et solid 4-lags nylon stoff med en membran som tåler en vannsøyle på 20000mm og fuktransport på 5000g/m2/24timer. En miljøvennlig impregnering uten PFOA sørger for at skitt og vann effektivt støtes vekk fra ytterstoffet. I tillegg til god passform og bevegelsesfrihet, har vårt Sidewinder™ design ingen utsatte sømmer på innsiden av bena som er utsatt for å gnisse skader på buksene.

Den vanntette Master Seal glidelåsen i front er levert av det tyske firmaet TIZIP®. Disse har overlegen fleksibilitet og styrke. Gir fin fleksibilitet og gjør det enklere å komme seg inn og ut av vadebuksa. Guideline Laxa 2.0 ZIP har to store brystlommer med mesh i front og solide vertikale glidelåser. Bak lommene er det varmelommer foret med fleece. Justerbare seler og elastisk vadebelte sørger for gode tilpasningsmuligheter, beltehempen bak har to ulike høyder.

  • Grusbeskytterne er laget i et solid stoff med gummiforsterkede stretch bånd.
  • Neoprenesokker av høy kvalitet som ikke komprimeres under trykk og har utmerket passform med høyre/venstre skåret snitt.
  • Laxa 2.0 kommer i 11 størrelser fra XS til XXXL.
  • Fargen er mørk grå (graphite) med matchende seler, belte og sokker.
  • TIZIP® Master Seal front zipper.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.