0,00 kr
Forstørr bilde
LPX Coastal 9 fot #11
LPX Coastal 9 fot #11

LPX Coastal 9 fot #11

Pris:
5 499,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Nye materialer, solid fokus på miljø og et nytt tankesett i å designe de ultimate fluestengene for kyst- og predatorfiske; LPX Coastal er virkelig bemerkelsesverdig! En kompromissløs stangserie laget for røft fiske etter storørret med streamere, sjøørretjakt langs kysten eller din drømmetur til tropiske destinasjoner.

Takket være nye materialer og byggeteknikk kan vi lage lengre stenger som føles ut som om de er kortere. Dvs. lav svingvekt og topplette stenger med rask akselerasjon gjennom kastbevegelsen som er mer forbundet med kortere stenger på 9fot. Ny måte å legge karbondukene på og nye materialer gir svært lette klinger og kjennes ut som en 9 foter når du kaster. Alt i alt, samme egenskaper som en 9foter men med større rekkevidde. Vi valgte å lage stengene i klasse 5-6-7 i 9'3" fordi dette gir bedre rekkevidde når du står utvadet og kaster (lengre avstand mellom vannet og stangtuppen). Vi er opptatt av praktisk fiske og vår erfaring er at disse stengene ikke er mer påvirket av vind enn tradisjonelle 9fotere. Å presse stangen gjennom vinden føles tyngre når du kommer opp i lengder på 10fot eller mer, da blir stengene også langt mer topptunge.

Modellene i klasse 8-10 har vi valgt å lage i 9fot siden disse er primært laget for å kjøre større fisk og for å holde nede trykket på håndleddet med disse tyngre fluesnørene. Mye av det kraftigste fisket skjer fra båt og man har heller ikke behov for ekstra rekkevidde. Les mer om "Pros and Cons of 9’3” vs. 9’ length in Coastal Flyrods" på bloggen vår. Aksjonen er rask med en rask tilbakeslagshastighet. Sammenliknet med tidligere saltvannsstenger så er LPX Coastal lettere, spenstigere og de kjennes mer levende med en noe dypere bøyningskurve. Dette gjør dem både mer lettkastet og mer tolerante i forhold til små kastefeil og maktbruk som ofte kommer når vi virkelig prøver å "dra på" for de lengste kastene.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.