0,00 kr
Forstørr bilde
LPX Nymph 10,8 fot #3
LPX Nymph 10,8 fot #3

LPX Nymph 10,8 fot #3

Pris:
4 199,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Nyhet!

Guideline LPX Nymph er ultralette fluestenger med fantastisk balanse og lav svingvekt for kompromissløst nymfefiske.

Guideline LPX Nymph er fullpakket med funksjonalitet og premium komponenter som vil tilfredsstille de mest kravstore nymfefiskerne. Med C.A.P M4.0™ stangteknologi blir disse stengene utrolig lette for sin lengde og vektklasse (78g for en 10’8 #3). Topp moderne stenger med en spenstig, og frisk aksjon som tar nymfestenger til et nytt nivå.

LPX Nymph har en svært lett og følsom tupp som gradvis gir mer krefter nedover i klingen. Dette gjør kjøring av fisk effektivt, samtidig som vi ivaretar optimal beskyttelse av de tynne fortomsdiametere vi bruker under dette fisket. Stengene har en rask tilbakeslagshastiget som er stabil i alle retninger. Dette sikrer best mulig presisjon når du kaster nymferiggen, samt at du får meget god følelse med klingen hele veien ned i håndtaket. Stengene er lett i hånden, har lav svingvekt og veldig god balanse. Et perfekt verktøy for mange timer med høye skuldre og statisk fiske langs elva.

MODELLER

Guideline LPX Nymph 10’2” # 3: Primært bruksområde er små- og middels store elver. En svært lett og følsom stang og den mest allsidige av de tre modellene. En super stang for allround Euronymfing som er veldig kapabel til å kaste med vanlige fluesnører i tillegg.

Guideline LPX Nymph 10’8” #3: Dette er en rendyrket stang for moderne nymfefiske. Denne håndterer alle typer rigger og fluer med letthet. Denne stanglengden gir deg overlegen kontroll på driftet i alle typer elver.

Guideline LPX Nymph 10’2” #4: En stang laget for stor fisk og behovet for mer kraft til å kjøre disse effektivt. Men, fremdeles med utmerket følsomhet og meget gode egenskaper for å beskytte tynne fortommer.

DETALJER

  •  C.A.P M4.0™ stangteknologi.
  • Medium rask aksjon som håndterer kast på distanse med en stangtupp som beskytter de tynneste fortommer.
  • Klinge med større spiralmønster som reduserer friksjonen mellom stang/line, slik at snøret ikke “klistrer” seg til stangen.
  • Klingefargen er naturlig karbongrå med et hint av grønt. Mørke grønne surringer med lyse gullfargede metallic pyntesurringer.
  • Klingene har en matt lakk finish for å unngå å kaste reflekser ved fiske i sollys.
  • Linefører ring i titan med superlette Zirconia innlegg.
  • Første lineførerringen er plasser nærme håndtaket for å unngå at du mister kontakten og kontrollen på linen når du fisker.
  • Enbente snakeringer med semimatt gunsmoke PVD coating, en solid blyfri finish uten gift.
  • Snakering nærmest toppringen for å unngå at fortommen vikler seg rundt stangen.
  • Supergrade korkhåndtak med høy tetthet og lite fyll. Liten butt av gummikork for perfekt balanse. - 180 mm langt håndtak med lav diameter og spesialtapering for optimal følsomhet med klingen og balanse under fisket.
  • Down-locking snellefeste for perfekt balanse og lav svingvekt. Premium tre innlegg med inngravert Nymph logo. Metallkomponenter er hard anodisert i en matt finish for å unngå reflekser fra solen og god slitestyrke.
  • Leveres i stangtube laget av polypropylen med stangtrekk og tubetrekk av resirkulert polyester.
  • GL ECO-Tech™: uslipte klinger som ikke gir skadelige restprodukter/avfall i produksjon.
  • Low Toxic Resins: Lakk og lim på stengene har lavt innhold av skadelige stoffer som gir bedre arbeidsmiljø.

    

C.A.P M4.0 TEKNOLOGI


C.A.P M4.0™ leverer fantastiske egenskaper med en unik blanding av presisjon og kraft. Den avanserte karbonstrukturen i disse stengene består av C.A.P (complex axial pattern / Komplekst aksialt mønster) og ensrettet fiberstruktur for maksimal styrke og lav vekt. Ensrettet fiberstruktur er en type karbonfibre som ikke er vevd og ligger i samme retning for maksimal styrke i lengderetningen av klingen. I et C.A.P mønster er lagene med karbonfibre plassert i ulike vinkler for å maksimere styrke og stabilitet i alle retninger. M4.0 ™ er resinet vi bruker i denne type stangkonstruksjon. Egenskapene til dette limet gjør at det lettere trenger ned mellom karbonfibrene slik at man reduserer mengden lim, samt tilfører økt styrke ved sterkere binding av fibrene. Resultatet er lettere, sterkere og mer stabile stenger.


 

TEKNISK INFO

Model Lenght Class Weight Parts Handle/reel seat Rec. head weight
LPX Nymph 1023 10´2" #3 75 g 4 pc Slimfront HW w butt/downlock 7-9g / 110-140 grains
LPX Nymph 1024 10´2" #4 77 g 4 pc Slimfront HW w butt/downlock 9-11g / 140-170 grains
LPX Nymph 1083 10´8" #3 78 g 4 pc Slimfront HW w butt/downlock 7-9g / 110-140 grains

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.