0,00 kr
Forstørr bilde
Milo Green Spirit 13 fot 12-40 gram m/Shimano Nasci 5000C
Milo Green Spirit 13 fot 12-40 gram m/Shimano Nasci 5000C

Milo Green Spirit 13 fot 12-40 gram m/Shimano Nasci 5000C

Pris:
4 867,00 kr
4 390,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Milo er kanskje en av de mest populære stengene for fiske med wobbler på grunn av sin lette kastevekt kontra lengde. Stengene er spenstige og kaster de lette wobblerene uten noe problem! Med sine 13 fot er dette en stang som egner seg for de mellomstore til store elvene. Om du møter noen langs elvebredden som fisker med wobbler er det ikke utenkelig at de bruker en stang fra Milo. Men selv for sin lette kastevekt og følsomme tupp har den en kraftig rygg som vil temme storlaksen når den biter på! Kombinert med Nasci-snellen til Shimano har man et fantastisk sett! Shimano er verdenskjent for sin kvalitet, og det er få sneller på markedet som leverer like jevn gange og kraftig brems som Shimano. En 5000-modell har en dyp spole med veldig god kapasitet, noe som er en fordel for de som fisker etter storlaksen i juni. Vi har valgt å sette på Owners Blue Eye sene av den grunn at det er den beste monosenen vi har testet til wobbler-fiske. Det er en sene som er svært elastisk med mye strekk, som er en fordel under tilslag. Samtidig tvinner den seg ikke og er veldig langtkastende kontra tykkelsen på linen, noe som er en fordel når man skal kaste lette wobblere. I dette sette har vi på sene i tykkelse 0,37mm som har en bruddstyrke på 11,8kg, noe som kan virke lite men tro oss når vi sier at den er mer en sterk nok! På en snelle i størrelse 5000 vil du få innpå rundt 150 meter.

Om stangen:

Green Spirit er en videreutvikling og arvtager etter Lite Salmonide serien, Green Spirit fremstår ganske enkelt som den beste innen haspelstangteknologi i dag.

Aksjonene er nøye utvalgt på grunnlag av erfaring og testing og gir kastlengder, følelse og sportsfiskerglede langt utover det vanlige. Klingene har en nydelig transparent olivengrønn farge og er produsert i Super High Modulus karbon. Dette matches med nye titan stangringer, innovativt snellefeste og kork av riktig godkvalitet.

Om snellen:

Nasci C5000 med brems foran omfavner moderne design og visuelle trender, med Shimanos uovertrufne tekniske fortreffelighet.

Trendy design, nesten monokrom grå kropp og subtile kromdetaljer.
I bruk er den umiskjennelige styrken og holdbarheten til Hagane-drevet og det betryggende dreiemomentet og soliditeten til X-SHIP.
Snella roterer med en hviskende stille summing og en direktehet.

NASCI FC er spekket med imponerende og velprøvd teknologi, inkludert HAGANE Gear, X-SHIP, Coreprotect on line roller (IPX4), G Free Body (laget av lettvekts CI4+), AR-C spole og S A-RB lagre.

Om senen:

Owner Broad Blue Eye/Silver Eye er en fluorimpregnert Hi-Tech monofil sene fra Owner, produsert i Japan. Sena er høyt verdsatt blant Japans konkurransefiskere og kjennetegnes som veldig myk og med lite minne. Dette gir lange og problemfrie kast uten tvinn og uforklarlige knuter. Høy knute- og slitasjestyrke er også egenskaper du får med her. Dette er en sene vi vil anbefale på det sterkeste. Denne vil ikke skuffe deg!

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.