0,00 kr
Forstørr bilde
Nam Delgado 10,1 fot #7 m/Guideline Vosso 68
Nam Delgado 10,1 fot #7 m/Guideline Vosso 68

Nam Delgado 10,1 fot #7 m/Guideline Vosso 68

Pris:
13 098,00 kr
11 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Nam er nok et merke de fleste ikke er så godt kjent med enda, men står ikke tilbake for noe med tanke på både kvalitet og ytelse! Selv har vi nylig tatt inn dette stangmerket, men er allerede overbevist om at disse stengene er fantastisk å kaste med. Noe som har resultert i at noen ansatte har kjøpt opp til flere ulike modeller som ble testet og fisket med i 2023 sesongen, og vi kan varmt anbefale Delgado-serien til Nam. Er du på utkikk etter noe nytt som kanskje de andre langs elvebredden ikke har, da kan fort dette være stangen for deg. Med sitt utrolig lette design er de også svært spenstige, presise, og ikke minst utrolig lettkastet! Kombinerer du dette med Guidelines Vosso-snelle har du en pakke som dekker alle behov når det kommer til enhåndsfiske etter laks i elv. Snellen har en dyp spole for optimal kapasitet med en jevn og fin gange, og ikke minst et lukket og svært kraftig bremsesystem laget for å temme drømmefisken! Snøret er kanskje noe av det viktigste og kan være helt avgjørende om du skal lykkes. Bullet-linen fra Guideline er vår bestselger til enhåndsfiske etter laks i elv, og med god grunn! Snøret er designet for å bli lite påvirket av vind og skyter rett og slett som ei kule. Noe som gjør det svært godt egnet når det er trangt om plassen bak, noe det ofte kan være i de mindre lakseelvene. 

Om stangen: 

Laget med den nyeste teknologien og det beste materialet er Nám-stengene noe av det beste å oppdrive på markedet! Stengene er utrolig lett, presise og langtkastende! For vår første serie med stenger designet vi noe som snakket til selskapets DNA, vi ønsket en stang som kunne alt og som ville være det perfekte fiskeverktøyet for fiske innenfor produktspekteret. Den originale stangen med et slankt minimalistisk utseende, men med en subtil sofistikert, er et «gjør det» fiskeverktøy for å håndtere en rekke stiler og situasjoner med kraft til overs når du genererer linehastighet for å levere flua.

Om snellen: 

Vosso er våre mest solide og avanserte sneller, som kombinerer et slående design med superstabil konstruksjon. Alle snellemodeller kommer med hel innvendig ramme som forhindrer at skytelinen kiler seg mellom hus og spole. Skivebremsen består av karbon- og rustfrie plater og er helt upåvirket av ytre faktorer som temperatur, fukt og skitt. Bremsen justeres med det store innfelte bremserattet som har et bredt spekter av innstillinger. Dette gir perfekt finjustering av bremsen og eliminerer dessuten risikoen for "over-justering" i kampens hete. Den innfelte snellefoten gjør at snellen kommer nærmere stangen, reduserer dreiemomentet og gir bedre balanse. Vosso er laget for fiske etter laks, sjøørret, steelhead og tropiske arter. Lette, stive og solide sneller som har meget god kapasitet for størrelsen.

Om snøret: 

Bullet er førstevalget for streamerfiske, kyst- og elvefiske etter sjøørret og en bestselger til laksefiske med enhåndsstang. Dette fluesnøret er veldig lite påvirket av vind og har svært gode skyte-egenskaper, går som ei kule! Som er viktige egenskaper på fjellet, i elva eller ved kysten hvor det er vindutsatt. Til tross for sin moderate klumplengde er Bullet allikevel velbalansert slik at linebukten holder seg hele veien ut og ikke kollapser selv på lange kast. Et meget effektivt snøre som lader stangen godt med kort line ute og krever minimalt med luftkast før du sender det avgårde. Du kaster lett langt med minimal kraftbruk! Bullet er ypperlig til vannkast (spey), letthåndterlig og praktisk når du fisker på plasser med få eller ingen muligheter for bakkast.

Klumplengde i #7: 9,25m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.