0,00 kr
Forstørr bilde
Norma Oryx cal. 9,3mm 21,1 gram/325 grain
Norma Oryx cal. 9,3mm 21,1 gram/325 grain

Norma Oryx cal. 9,3mm 21,1 gram/325 grain

Pris:
969,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Oryx er en såkalt bondet kule som betyr at mantel og blykjerne er sammenloddet for å gi en sterk sammenbinding og hindrer separasjon eller kulesplintring ved treff i viltet, selv i grove bein.
 
For å beholde en perfekt ekspansjon i alle anslagshastigheter, har Oryx en tynn fremre mantel med innvendig kløyvesoner . Bondningen og den tykkere bakre mantelveggen gir en meget høy restvekt (ofte over 90%), samt god inntrengning i viltet. Med rask ekspansjon til stor diameter uten å splintre gir Oryx en stor sårkanal med liten kjøttødeleggelse. Den høye restvekten sikrer dessuten bra penetrering og høy energiavgivning.
 
Siden introduksjonen av Oryx i 1996 har den blitt spydspissen i vårt sortiment. Verden over har den blitt verdsatt for sine overlegne egenskaper. Hva er det som gjør Oryxkulen så unik? Jo, en kombinasjon av rask ekspansjon for dødelig skudd samt høy restvekt og dyptvirkende egenskaper for de mer krevende skuddene.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.