0,00 kr
Forstørr bilde
Pattegrisen Grå
Pattegrisen Grå

Pattegrisen Grå

Pris:
52,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Pattegrisen er et av de aller mest populære mønstrene for fiske i saltvann. Flua som i utgangspunktet ble laget for sjøørret i saltvann, er så effektiv at den også brukes til fiske etter laks – bundet på både krok og tuber! Havabbor har den også på samvittigheten. Det er en flue for hele sesongen og et «must have» for flueboksen.

Opphavsmannen til flua er Claus Eriksen (Danmark). Inspirasjonen til Pattegrisen fikk han av Morten Øland som står bak Øland’s Spey Shrimp, en rekeimitasjon i gråtoner og med et annet ryggskjold. Det var Øland som først tok i bruk spey hackle til rekeimitasjoner og i ettertiden har dette blitt helt sentralt på større rekeimitasjoner beregnet for saltvannsfiske. Disse fjæra har lange myke fibre som er ekstremt slitesterke til tross for at de er svært tynne.

Claus Eriksens første utgaver ble bundet i en rosafarge som gir assosiasjoner til en liten gris og hva er vel da mer naturlig enn å døpe den Pattegrisen? Guideline Pattegriser kommer i fargene salmon pink, oransje og grå. De to førstnevnte har vist seg effektive i kaldt eller farget vann. Den mer anonyme grå utgaven fisker godt vår, sommer og høst.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.