0,00 kr
Forstørr bilde
Polar Magnus
Polar Magnus

Polar Magnus

Pris:
42,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Dette er kanskje den mest klassiske av alle de skandinaviske vinterfluene. Den originale Magnus har duse farger og baserer seg på naturlig transparens som man oppnår med et sort og hvit spettet grizzly hackle. Polar Magnus er mer prangende med en front og en kropp som tar bort noe av oppmerksomheten til grizzly hackelet. Vintertreg fisk trenger ofte noe ekstra for å vekkes til live og Polar Magnus har akkurat dette lille ekstra. Det har den bevist over tid og fortjener derfor absolutt en plass i boksen på kalde dager. Str 8.

Kulda gjør som nevnt fisken treg. Inntrekket bør du likevel variere. Av og til vil fisken foretrekke rolige inntrekk, andre dager så vil den ha mer fart på flua for å våkne. Altså ingen unntak fra regelen om at nøkkelen til suksess ofte er variasjon i tempo og bevegelse.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.