0,00 kr
Forstørr bilde
PULSAR AXION 2 XQ35 PRO - Nyhet!
PULSAR AXION 2 XQ35 PRO - Nyhet!

PULSAR AXION 2 XQ35 PRO - Nyhet!

Pris:
20 990,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

PULSAR AXION 2 XQ35 PRO - Nyhet!

Nå med mer følsom sensor! 25mk!

3 sensitivitetsforsterkningsnivåer
Axion 2 XQ Pro bruker en ny tilnærming til bildeoptimalisering, avhengig av formål og betingelser for observasjon, og gir høykvalitets gjengivelse av både målobjekter og bakgrunn. Tre nivåer av signalforsterkning i kombinasjon med tilkoblet utjevningsfilter og fine lysstyrke- og kontrastjusteringer, gir jegeren store muligheter for langdistansedeteksjon av dyret under ulike vær- og temperaturforhold.

Forsterket hus av magnesiumlegering
Axion er designet for konstant hard bruk. Et hus av magnesiumlegering er lett og sterkt på samme tid. Huset beskytter de interne komponentene til enheten mot støt, fall, fuktighet, varme eller kulde. Samtidig fjerner et metallhus effektivt varmen fra elektronikken, minimerer bildestøy og øker enhetsdriften under langtidsobservasjon.

Svært følsom Lynred-sensor – Produsert i Europa
Axion 2 XQ35 Pro er utstyrt med en europeisk Lynred-sensor med en oppløsning på 384×288 piksler (pikselstørrelse 17 mikron), som effektivt fanger opp detaljer under vanskelige observasjonsforhold, som regn, tåke og høy luftfuktighet på observasjonsstedet.

F35/1.0 objektiv med hurtig blenderåpning
Germanium F35/1.0-objektivet har høy infrarød overføring i LWIR-spekteret. På grunn av den høye presisjonen under produksjonen av de optiske elementene i linsen, utmerker bildet som genereres av Axion 2 XQ enheten seg for sin klarhet og detaljnivå.

Forlenget batterilevetid. Opptil 11 timer på en enkelt lading
Et oppladbart APS5-batteri med høy kapasitet gir opptil 11 timers kontinuerlig drift av enheten på en enkelt lading. Batteriet fjernes fra batterihuset og erstattes med et nytt i løpet av sekunder. Batteriet lades i en spesiell lader eller inne i enheten fra en PC, strømsystem eller strømbank via USB-C. De samme kildene brukes til ekstern strømforsyning til enheten.

Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bånd på 2,4/5 GHz
I Axion 2 XQ utvides standard-frekvensområdet for smarttelefontilkobling fra en 2,4 GHz WiFi-kanal til en effektiv rekkevidde på 5 GHz. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten sammen med en smarttelefon.

1300 m deteksjonsrekkevidde
Et kraftig F35/1.0 objektiv kombinert med en 384×288@17µm svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. Et standard 1,8 m høyt objekt kan oppdages opptil 1300 m unna i fullstendig mørke.

Synsfelt på over 10 grader
Axion 2 XQ-enheten er egnet for å se store områder, observere i bevegelse og for objekter i bevegelse – det lineære synsfeltet er 18,2 m ved 100 m avstand eller 10,7° i vinkelverdier. «Bilde i bilde»-funksjonen aktiverer et ekstra vindu øverst på skjermen, der det sentrale området av den observerte scenen vises forstørret 2 eller 4 ganger. Dette gjør det mulig å kombinere informasjonsinnholdet i et bredt synsfelt med detaljert observasjon av det valgte objektet.

Lommestørrelse og lav vekt
Axion 2 XQ har et plassbesparende design i lommeformat og veier 380 gram. Enheten er lett å gripe og betjene av høyrehendte og venstrehendte på grunn av det symmetriske designet og in-line-knappene på det øvre panelet.

EGENSKAPER

Variabel forstørrelse fra 2x til 8x
Digital zoom, opptil 4x, gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig.

Rask oppstart
Axion 2 XQ Pro har en kort oppstartstid: enheten er fullt funksjonell innen 5 sekunder etter at du har trykket på PÅ-knappen. Rask oppstart bidrar til å spare batteristrøm: når du jakter, trenger ikke Axion 2 XQ å være klar til enhver tid, bare slå den på når det trengs.

IPX7 – helt vanntett
IPX7 vanntetthet for beskyttelse mot kraftig nedbør, snø eller annen nedbør. Enheten er designet for å fungere feilfritt, selv etter nedsenking i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter.

Innebygd foto- og videoopptaker. Gratis 16 GB skylagring
Axion 2 XQ Pro har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet til Axion 2 XQ kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille inn video. Opptaket kopieres til en datamaskins harddisk via en USB-C-port. Axion 2 XQ-eieren får 16 GB diskplass for lagring av bilder og videoer tatt med enheten i Pulsar-skylagringen. Bare installer Stream Vision 2-mobilapplikasjonen, logg på og koble enheten til en smarttelefon via WiFi.

AMOLED-skjerm med høy kontrast
En høykontrast AMOLED-skjerm med 640x400px-oppløsning har en forbedret fargegjengivelse, strømsparing og rask respons, og gir skarpe og jevne bilder selv under kalde forhold.

Fjernbetjening og firmwareoppdatering fra smarttelefon via Stream Vision 2-appen
Innebygd WiFi kobler Axion 2 XQ til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av muligheter, inkludert programvareoppdateringer for enheten, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernstyring av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for lagring av bilder og videoer tatt opp med enheten.

Et utvalg av 8 fargepaletter
Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, slik at de kan optimere enheten for spesifikke oppgaver samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjenning og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

Vekt 380 g
Dimensjoner 152 × 50 × 74 mm
Produsent

Oppfriskingsfrekvens (Hz)

50

Variabel forstørrelse (x)

2-8

Digital zoom (x)

4

Oppløsning sensor (px)

384×288

Sensitivitet sensor NETD (mK)

<25

Skjermtype

AMOLED

Oppløsning skjerm (px)

640×400

Piksel størrelse (µm)

17

Objektiv

F35/1.0

Synsfelt i grader (°)

10,7

Synsfelt v/ 100m (m)

18,2

Maks påvisningsrekkevidde (m)

1300

Oppløsning video/bilde (px)

528×400

Filformat video og foto

.jpg, .mp4

Bilde i Bilde funksjon (PIP)

Ja

Innebygget minne (GB)

16

Wi-Fi frekvens (GHz)

2,4, 5

Wi-Fi innebygget

Ja

Wi-Fi standard

802.11 b/g/n/ac

Batteritype

3-4,2 Li-Ion Battery Pack APS5

Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh)

4900

Maks brukstid batteri (t)

11

Ekstern strømkilde (V)

5, 9

Driftstemperatur

+40°C til -25°C

Vanntett

IPX7

Innebygget videoopptaker

Ja

App-støtte

Stream Vision 2

Stativfeste

Ja

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.