0,00 kr
Forstørr bilde
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50
Pulsar Merger LRF XP50

Pulsar Merger LRF XP50

Pris:
54 990,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Endelig!

Den mest komplette termiske spotteren har kommet på markedet.

Utseende, design, vekt, avstandsmåler - denne har alt!

Ta kontakt for pris og forhåndsbestilling.

NB! Vi håper å kunne levere innenfor et rimelig tidsperspektiv til de som forhåndsbestiller.

Klassisk design. Kompakt størrelse
Pulsar Merger LRF termiske kikkert er bygget i samme klassiske utforming som en normal dagtid-kikkert. Med en liten formfaktor ligger denne termiske kikkerten komfortabelt i hånden, men tilbyr fortsatt tiltalende ytre estetikk og eksemplarisk ergonomi. De seks funksjonsknappene er plassert innen komfortabel rekkevidde, og de mest brukte digitale funksjonene aktiveres med et enkelt trykk.

Komfortabel brukeropplevelse
Merger LRF-kikkertens optiske design tar fullt ut hensyn til det menneskelig syn. Det er naturlig for en person å motta visuell informasjon gjennom to visuelle kanaler samtidig. Å se med to øyne er mindre slitsomt enn å se med ett. Dette betyr bedre deteksjon av små eller uklare gjenstander, og bedre ytelse i lavkontrastscenarier enn tilsvarende monokulære termiske bildeenheter med samme tekniske nivå. Pupillavstanden i Merger LRF-kikkerten er justerbar fra 56 til 71 mm.

Nøyaktig laseravstandsmåler
Å forstå målavstanden er en viktig faktor for å ta de riktige avgjørelsene. En innebygd laseravstandsmåler med en rekkevidde på opptil 1 kilometer lar deg måle avstander i enkeltmålinger og kontinuerlige skannemoduser med en nøyaktighet på ± 1 meter for rask og feilfri vurdering av situasjonen.

Høydefinisjon termisk bildebehandling med 640 x 480 px @ < 25 mK NETD-sensor
En sensor med høy følsomhet med < 25 mK NETD fanger opp minimale temperaturforskjeller ved observasjon under forhold med lav temperaturkontrast, samt under regn eller tåke. Oppløsningen på 640 x 480 piksler sikrer pålitelig identifikasjon av målet, høykvalitetsvisualisering av viktige anatomiske trekk ved dyret pluss små detaljer om det omkringliggende landskapet.

Rask blenderåpning F50/1.0 germanium-objektiv
Egenskapene til termisk bildeoptikk har en avgjørende innflytelse på en termisk kameras evne til å fange selv de laveste strålingsnivåene. Den ultimate deteksjonseffektivitet oppnås med den raske linsen til Merger LRF (F50/1.0) termisk kamera i kombinasjon med den svært følsomme termiske sensoren. Merger LRF gir brukerne den beste kvaliteten, mest detaljerte og høykontrast, informative bilder hver gang, selv under regn eller tåke, når temperaturkontrasten til den observerte scenen er minimal.

Siste bildebehandlingsalgoritmer
Merger LRF termisk bildekikkert er utstyrt med avanserte bildebehandlingsalgoritmer som viser sin effektivitet under forskjellige værforhold og enhetsdriftsscenarier. Med Merger LRF-okularene får brukeren et nytt nivå av klar og støyfri bildebehandling, med økte objektdetaljer og forbedret kontrast.

To uavhengige batterier. Inntil 10 timers kontinuerlig bruk
Merger LRF drives av to oppladbare batterier: ett innebygd med en kapasitet på 4 Ah, det andre utskiftbart med en kapasitet på 3,2 Ah. En enkelt lading garanterer opptil 10 timers batterilevetid. Preget på kroppen til det utskiftbare batteriet gjør det lett å vite riktig posisjon, noe som gjør det raskt og trygt å bytte ut et flatt batteri med et nytt i fullstendig mørke ved berøring alene.

Lang deteksjonsrekkevidde
En kraftig langdistanseobjektiv kombinert med en 640×480@17µm svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. En standard 1,8 m høy gjenstand kan oppdages opptil 1800 m unna i fullstendig mørke.

EGENSKAPER

2,5х-20x variabel forstørrelse
Digital zoom, opptil 8x, gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig for et virkelig optimalt, tilpasset synsfelt for en spesifikk situasjon.

Stream Vision 2. Wi-Fi-integrasjon med iOS- og Android-enheter
Innebygd WiFi kobler Merger LRF til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av alternativer, inkludert firmwareoppdateringer, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernkontroll av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for bilder og videoer tatt opp med enheten.

IPX7 vanntett
IPX7 vanntett for beskyttelse mot kraftig nedbør, snø eller annen nedbør. Enheten er designet for å fungere feilfritt, selv etter nedsenking i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter.

Høykvalitets forsterket hus av magnesiumlegering
Merger LRF er designet for regelmessig bruk i tøffe forhold. Et hus av magnesiumlegering er lett og sterkt på samme tid. Huset beskytter pålitelig de interne komponentene i den termiske enheten mot støt, fall, fuktighet, varme eller kulde. Samtidig fjerner et metallhus effektivt varmen fra elektronikken og at enheten kan brukes under langtidsobservasjon.

Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bølgebånd på 2,4/5 GHz
I Merger LRF kompletteres standard frekvensområdet for smarttelefontilkobling via en 2,4 GHz WiFi-kanal med et effektivt 5 GHz-område. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten med en smarttelefon.

Bredt spekter av driftstemperaturer (-25 til +50 °C)
Optikken og elektronikken til Merger LRF er designet med tanke på bruksområder i et bredt temperaturområde. Merger sikrer pålitelig og effektiv ytelse i temperaturer ned til -25°C.

Innebygd foto- og videoopptaker
Merger LRF har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet til Merger LRF kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille inn video. Opptaket kopieres til en datamaskins harddisk via en USB-C-port. Merger LRF-eieren har en ledig 16 GB diskplass for lagring av bilder og videoer tatt med enheten i Pulsar-skylagringen. Bare installer Stream Vision 2-mobilapplikasjonen, logg på og koble enheten til en smarttelefon via WiFi.

HD AMOLED-skjermer med høy kontrast
Mens Mergerens HD AMOLED-skjermer leverer skarpe, rike kontraster, levende farget synsfelt, sikrer AMOLED-teknologi feilfri, flytende, høyoppløselig bilde og strømsparing.

Et utvalg av 8 fargepaletter
Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjenning og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

Vekt 800 g
Dimensjoner 196 × 143 × 76 mm
Produsent

Oppløsning sensor (px)

640×480

Sensivitet sensor NETD (mK)

<25

Piksel størrelse (µm)

17

Objektiv

F50/1.0

Variabel forstørrelse (x)

2,5-20

Digital zoom (x)

8

Synsfelt v/ 100m (m)

21,8

Maks påvisningsrekkevidde (m)

1800

Sensor

Uncooled

Oppfriskingsfrekvens (Hz)

50

Variabel øyeavstand (mm)

56-71

Øyeavstand (mm)

15

Skjermtype

AMOLED HD

Oppløsning skjerm (px)

1024×768

Rekkevidde avstandsmåler (m)

1000

IR bølgelengde (nm)

905

Oppløsning video/bilde (px)

1024×768

Filformat video og foto

.jpg, .mp4

Innebygget minne (GB)

16

Innebygget videoopptaker

Ja

Wi-Fi frekvens (GHz)

2,4, 5

Wi-Fi innebygget

Ja

Wi-Fi standard

802.11 b/g/n/ac

Vanntett

IPX7

Driftstemperatur

+50°C til -25°C

App-støtte

Ja, Stream Vision 2

Stativfeste

Ja

Batterier inkludert

Ja

Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh)

3200, 4000

Batterikapasitet (Ah)

3,2, 4

Tilkobling via

USB-C

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.