0,00 kr
Forstørr bilde
PULSAR TELOS XP50 PRO
PULSAR TELOS XP50 PRO

PULSAR TELOS XP50 PRO

Pris:
36 500,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Klar for framtiden. Oppgraderbar ytelse.
Komponenter og programvareløsninger i høyteknologiske industrier blir forbedret hvert år. Termisk bildebehandling er intet unntak. Over tid endres brukernes valg og preferanser. I tillegg, med erfaring, utvikler brukerne sine egne krav til enhetens funksjoner og drift. Telos termiske monokular er bygget med teknologi og brukerbehov i tankene.

Telos er den første serien termiske enheter på markedet med mulighet for teknisk oppgradering etter kundens ønske. Bli Telos-eier og få muligheten til å forbedre den fleksibelt og lønnsomt i årene som kommer. Tilpass den med kraftig optikk, en sensor og skjerm med høyere oppløsning, mer effektiv og funksjonell elektronikk, eller utstyr den termiske enheten med en laseravstandsmåler og ekstra optiske kanaler slik at du alltid har den nyeste enheten, men kun til kostnadene for oppgraderinger.

Svært følsom termisk sensor
Svært følsom termisk bildesensor med NETD <18mK sikrer fantastisk termisk bildekvalitet og perfekt detaljgjenkjenning selv under de vanskeligste værforhold, når termisk kontrast er lav. De minste temperaturforskjellene vil være tydelig synlige, selv med nedbør, tåke eller kalde morgener, under de vanskeligste forholdene for en termisk enhet.

Avansert Pulsar Image boost-teknologi
Pulsar Image Boost gir Telos sin termisk bildebehandling det høyeste nivået av detaljer, klarhet og kontrast ved bruk av originale bildebehandlingsalgoritmer. Telos termiske monokular gjengir komplekse scener i et bredt spekter av halvtoner med jevnt utsendende lavkontrastobjekter, som himmelen, gress og vannoverflater. Programvaredetaljering og skarphet av objekter på forskjellige avstander gjør det termiske bildet svært informativt. Manuell økning av den termiske bildesensorens følsomhet forbedrer kvaliteten på dyredeteksjon når observasjonsforholdene forverres. Et utjevningsfilter og et bredt utvalg av lysstyrke- og kontrastinnstillinger gjør lengre observasjonstid behagelig.

Ringzoomkontroll
Du kan ideelt sett justere bildet i Telos med én hånd − fokusering- og zoomringene er begge plassert på objektivet i den klassiske layouten, en etter en, som på profesjonelle kameraobjektiver. Ringenes plassering gjør det mulig å få et klart bilde med den nødvendige forstørrelsen raskt og med minimal innsats.

Bygget for tøffe forhold
Telos er designet for bruk i tøff utendørs bruk og i temperaturområdet -25 til +40 °C. Enheten er vanntett når den er helt nedsenket i vann. Fraværet av utstikkende deler i designet, samt den anatomiske utformingen til Telos bidrar til sikkerhet og komfort under lengre brukstid.

Utskiftbar batteripakke med USB-C og trådløse hurtigladingsalternativer
Det splitter nye LPS 7i hurtigskift-Li-ion-batteriet garanterer mer enn 8 timers driftstid. LPS 7i krever ingen spesielle ladere – bare koble den til hvilken som helst strømadapter via USB-C-porten og lad den ved hjelp av Power Delivery-hurtigladeprotokollen på kort tid. Dessuten støtter LPS 7i-batteriet trådløs lading.

Ergonomisk, sklisikkert gummiert hus
Det gummierte huset hjelper til med å holde Telos sikkert i hånden i både tørt vær og regn. Huset har eksepsjonell slitestyrke og tåler drift i et bredt spekter av temperaturer, inkludert støvete og fuktige forhold, og det beskytter enheten mot fall. I tillegg er huset lett å rengjøre og beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid.

Tilpassbar for venstre- og høyrehendt bruk
Den symmetriske utformingen av kontrollene gjør at Telos kan brukes med begge hender med samme grad av komfort – knappene er plassert på rad på topppanelet, og linseringene brukes til å fokusere og endre forstørrelse. Håndstroppen er festet til de bevegelige ringene, noe som gir umiddelbar tilpasning av enheten til høyre- og venstrehendt bruk.

Ergonomisk og funksjonell bæreveske
En jeger må være hurtiggående. Et tegn på utstyr av god kvalitet er å være tilgjengelig når det trengs, og usynlig resten av tiden. Telos-vesken er stilig på utsiden og er brukervennlig og behagelig å bære. Den termiske enheten tas raskt og enkelt ut av etuiet og plasseres på plass. Systemet med optimal belteposisjonering fordeler enhetens vekt på jegerens kropp, og avlaster belastningen fra skuldre, rygg og nakke. Dekselet sitter tett på kroppen, uten å hindre jegeren i å bøye seg fritt, snu seg, bevege seg over landskapet og bruke våpen. I tillegg er Telos-vesken utstyrt med stropper for å feste den til et midjebelte, samt til utstyr med et modulært «Molle-fikseringssystem».

Tilpassbart brukergrensesnitt
Telos er preget av avansert funksjonalitet, men å bestemme prioriteten til en bestemt funksjon er opp til brukeren, som setter rekkefølgen på elementene i enhetsmenyen hvis ønskelig.

EGENSKAPER: 

1800 m deteksjonsrekkevidde
En kraftig langdistanse F50/1.0 objektiv kombinert med en 640×480@17µm svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. En standard 1,8 m høyt objekt kan oppdages opptil 1800 m unna i fullstendig mørke.

Rask blenderåpning F50/1.0 germanium-objektiv
Germanium F50/1.0-objektivet har høy infrarød overføring i LWIR-serien. På grunn av  presisjonsproduksjonen av de optiske elementene i linsen, utmerker bildet som genereres av Telos sin termisk kikkertsensor seg på klarhet og detaljering.

Innebygd foto- og videoopptaker med 32GB internminne
Telos har en innebygd videoopptaker. Det økte 32GB minnet til Telos kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille inn video. 

Stream Vision 2. Wi-Fi-integrasjon med iOS- og Android-enheter
Innebygd WiFi kobler Telos til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av alternativer, inkludert firmwareoppdateringer, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernkontroll av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for bilder og videoer tatt opp med enheten.

HD AMOLED-skjerm med høy kontrast
Mens Telos sin skjerm leverer skarpe, rike kontraster, levende farget synsfelt, sikrer AMOLED-teknologi feilfri, flytende, høyoppløselig bilde og strømsparing.

Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bølgebånd på 2,4/5 GHz
I Telos kompletteres standard frekvensområdet for smarttelefontilkobling via en 2,4 GHz WiFi-kanal med et effektivt 5 GHz-område. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten med en smarttelefon.

Bredt spekter av driftstemperaturer (-25 til +40 °C)
Optikken og elektronikken til Telos er designet med tanke på bruksområder i et bredt temperaturområde. Telos sikrer pålitelig og effektiv ytelse i temperaturer ned til -25°C.

IPX7 vanntett
IPX7 vanntett for beskyttelse mot kraftig nedbør, snø eller annen nedbør. Enheten er designet for å fungere feilfritt, selv etter nedsenking i opptil 1 meter vann i opptil 30 minutter.

Et utvalg av 8 fargepaletter
Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjenning og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

Modell med LRF kan være avbildet. Dette produktet er uten LRF (laser avstandsmåler).

Vekt 720 g
Dimensjoner 238 × 72 × 90 mm
Produsent

Oppløsning sensor (px)

640×480

Sensitivitet sensor NETD (mK)

<18

Piksel størrelse (µm)

17

Objektiv

F50/1.0

Variabel forstørrelse (x)

2,5-10

Digital zoom (x)

4

Synsfelt v/ 100m (m)

21,8

Maks deteksjonsrekkevidde (m)

1800

Sensor

Uncooled

Oppfriskingsfrekvens (Hz)

50

Øyeavstand (mm)

14

Skjermtype

AMOLED HD

Oppløsning skjerm (px)

1024×768

Oppløsning video/bilde (px)

1024×768

Filformat video og foto

.jpg, .mp4

Innebygget minne (GB)

32

Innebygget videoopptaker

Ja

Wi-Fi frekvens (GHz)

2,4, 5

Wi-Fi innebygget

Ja

Wi-Fi standard

802.11 b/g/n/ac

Vanntett

IPX7

Driftstemperatur

+40°C til -25°C

App-støtte

Ja, Stream Vision 2

Stativfeste

Ja

Batterier inkludert

Ja

Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh)

6400

Tilkobling via

Trådløs lading, USB-C

Batteritype

3-4,2V LPS 7i Li-Ion Battery Pack

Maks brukstid batteri (t)

8,5

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.