0,00 kr
Forstørr bilde
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL
Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL

Pulsar Thermion DUO DXP50 TERMISK/DIGITAL

Pris:
55 900,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Revolusjonerende!

Denne overgår alt.

Denne gjør jakt 24t i døgnet mulig!


Forventet levering: des/januar
Vi tar i mot forhåndsbestillinger!

Her har du alt du trenger til å jakte 24t i døgnet!
Det første kikkertsiktet som kombinerer både termisk og digital optikk i en og samme enhet!
Ikke nok med det - det er det aller råeste du får av termisk og digital optikk samlet i en!

Den første multispektrale riflekikkerten fra Pulsar
Thermion Duo DXP åpner en ny side i historien til Pulsar jaktoptikk. Dette er det første kommersielle kikkertsiktet som kombinerer effektiviteten til termisk når som helst på døgnet, med komforten til fullfargeobservasjon på dagtid.

Dag og natt
For mange jegere blir Thermion Duo DXP det eneste kikkertsiktet du trenger, når som helst på dagen og under alle værforhold. Dette termiske kikkertsiktet, Thermion Duo DXP, er basert på de beste løsningene og komponentene. Komplett mørke, regn og tåke vil ikke hindre Thermion Duo DXP i å lokalisere dyr og vise dets viktige anatomiske trekk. Den digitale kanalen med 4K-oppløsning gir deg et fullfargebilde under dagjakt.

4K fullfargesensor for jakt på dagtid
Den digitale dagtid-kanalen viser tydelig gjenstander på avstander på 10 meter og over. Å bruke Thermion Duo DXP som et kikkertsikte på dagtid er alltid enkelt og praktisk siden objektivet ikke krever fokusering. CMOS-sensoren med 4K-oppløsning gir eksemplariske detaljer og identifikasjon av objekter på tvers av hele spekteret av forstørrelser, fra 1,5x til 12x. Dagjakt er ikke bare behagelig, men også høyteknologisk når du bruker Thermion Duo DXP. Et fullfargebilde særegent for klassisk dagoptikk er kombinert med ekstrem digital funksjonalitet. Jegeren kan når som helst ta et bilde, endre trådkorsmønsteret og fargen, eller koble kikkerten til en smarttelefon.

Høyfølsom termisk bildesensor på 640x480px @ NETD < 25 mK
En høyfølsom europeisk-laget sensor med < 25 mK NETD fanger opp minimale temperaturforskjeller når du observerer under lavkontrastforhold, i regn eller tåke. Oppløsningen på 640 x 480 piksler sikrer pålitelig identifikasjon av målet, høykvalitetsvisualisering av viktige anatomiske trekk ved dyret pluss små detaljer av det omkringliggende landskapet. Sensorens store størrelse gir Thermion Duo DXP et bredt synsfelt for komfortabel og informativ observasjon av både statiske og dynamiske scener.

Termisk linse med rask blenderåpning F50/1.0
Potensialet til den høyfølsomme sensoren avsløres fullt ut i en termisk bildekanal av germanium-linsen med høy blenderåpning F50/1.0. Den termiske bildekanalen sikrer maksimal deteksjon for jegeren under alle værforhold til enhver tid på dagen.

Avansert bildebehandling: forbedrede detaljer, klarhet og kontrast
Thermion Duo implementerer moderne algoritmer for å nå et nytt nivå av bildedetaljer, klarhet og kontrast. Den termiske bildekanalen, som bruker et bredt spekter av halvtoner, har evnen til å gjengi komplekse scener med jevnt utsendende lavkontrastobjekter, som himmelen, gresset eller vannoverflater. Den avanserte bildebehandlingen, gir et svært informativt termisk bilde. Manuell økning av følsomheten til den termiske bildesensoren lar deg forbedre deteksjonskvaliteten hvis observasjonsforholdene forverres. Et utjevningsfilter og innstillinger for lysstyrke og kontrast sikrer komfort for lengre observasjonstid. Dagkanalen på 4K gir deg et ideelt bilde både i sol og overskyet vær.

Kombinert multispektral visningsmodus
Thermion Duo støtter fire observasjonsmoduser. Den digitale bildemodusen brukes til jakt på dagtid. Termisk bildemodus er designet for nattforhold, og som en hjelpemodus under vanskelige dagforhold – tåke, tette skyer, regn, møtende eller sidesollys, høyt gress, busker og trær som påvirker evnen til å oppdage et dyr. «Bilde-i-Bilde»-funksjonen i Thermion Duo gjør det mulig å vise bilder fra begge optiske kanaler samtidig, og prioritere det termiske eller digitale bildet.

1800m termisk deteksjonsrekkevidde dag og natt
Fordelen med termisk teknologi er tidlig oppdagelse av dyr når som helst på dagen. Om natten er det den mest effektive måten å finne vilt på stor avstand. På grunn av høykvalitets optikk med lang brennvidde og en høyfølsom sensor, har Thermion Duo DXP-siktet enestående evner for observasjon – et objekt med en høyde på 1,8 m kan oppdages 1800 meter unna i fullstendig mørke. På dagtid hjelper Thermion Duo sin termiske bildekanal med å lokalisere vilt til tross for tåke, dis, vanskelig terreng og kamuflasje, i høyt gress, bak busker eller dypt inne i skogen.

Stream Vision 2. Wi-Fi-integrasjon med iOS- og Android-enheter
Den innebygde Wi-Fi-modulen kobler enheten til smarttelefoner basert på Android og iOS via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Denne kombinasjonen gir store muligheter, for eksempel trådløs oppdatering av enhetens programvare, overføring av bilder til mobilens skjerm i sanntid, fjernkontroll av digitale funksjoner og mye mer. Brukere som er registrert i applikasjonen får skylagringsplass for bilder og videoer tatt med en digital eller termisk enhet.

Foto- og videoopptak
Behold de beste observasjonsøyeblikkene og del dem med vennene dine og jaktkolleger. Ett trykk på en knapp er nok til å fange et interessant øyeblikk eller begynne å spille inn video. Det interne minnet på 16 GB gjør det mulig å ta opp mange timer med video og titusenvis av bilder.

Forbedret WiFi-tilkobling med støtte for både 2,4 og 5 GHz
I Thermion Duo har smarttelefontilkobling via både en 2,4 GHz og 5 GHz WiFi-kanal. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av det termiske siktet sammen med en smarttelefon.

MÅL I SIKTE

«One-shot Freeze»-nullstilling av termiske og digitale kanaler
Én patron og Freeze-programvarefunksjonen er nok til å nullstille begge optiske kanaler på en valgt avstand. Etter avstandsskuddet tar kikkertsiktet et bilde av målet, og de termiske avbildningene og de digitale kanalene settes på treffpunktet til kulen. Thermion Duo DXP kan nullstilles ved å bruke grunnforstørrelsen eller zoomen, mens klikkverdien reduseres proporsjonalt med zoom – med maksimal forstørrelse er klikkverdien mindre enn 0,1 MOA. Siktepunktet er stabilt i hele forstørrelsesområdet.

Høypresisjonssikting i «Bilde-i-bilde»-modus
«Bilde-i-bilde»-funksjonen gjør det mulig for skytteren å vise en nullstillingsramme med høy presisjon. Rammen tar bare 10 % av det totale visningsområdet, og viser et forstørret bilde av målet og trådkorset, og lar brukeren se bildet på nært hold i sikteområdet og ha visuell kontroll over hele synsfeltet samtidig. I Thermion Duo kan bildene fra forskjellige kanaler kombineres på en enkelt skjerm, og vise et termisk bilde i sekundærrammen når du bruker digital modus i hovedrammen, og omvendt. En klassisk funksjon for Pulsar-produkter, «Bilde-i-bilde», er også tilgjengelig når bildet fra én kanal vises samtidig i hoved- og tilleggsrammen.

Fem individuelle skyteprofiler / 50 nullstillingsavstander
Nullstillingsinnstillinger lagres i en opptaksprofil. Thermion Duo-minnet inneholder opptil fem skyteprofiler for flere typer våpen eller patroner. Hver profil kan inneholde opptil ti nullstillingsavstander.

10 trådkorsformer i ni fargemoduser
Et trådkors vises elektronisk i samme plan som målet. Thermion Duo-minnet inneholder ti trådkorskonfigurasjoner og funksjoner (direkteskuddtype, ballistisk, skalerbar og vanlig), alle tilgjengelige i ni farger.

ENKEL Å BRUKE

Montering på standard 30 mm ringer
Fra utsiden ligner Thermion Duo et klassisk dagsikte med 30 mm tube. Denne formfaktoren gir fleksibilitet for montering av siktet på jaktvåpen ved bruk av utprøvde ringløsninger.

8 fargepaletter i termisk modus
Et utvalg av åtte fargepaletter gjør det mulig for brukeren å observere synsfeltet sitt mer effektivt, slik at de kan optimere enheten for spesifikke oppgaver samt reagere på skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenstandsdeteksjon. Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjennelse og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best for utvidet observasjon om natten.

Høypresisjons tohendt linsefokusering
Objektivlinse med intern fokuseringsmekanisme gir et klart og skarpt bilde ved alle rekkevidder. Ergonomiske fokuseringshjul er plassert på høyre og venstre side, noe som gjør det enkelt å fokusere enten venstre- eller høyrehendt.

Øyeblikkelig oppstart
Bare 4 sekunder fra øyeblikket du trykker på strømknappen, er Thermion Duo helt klar for bruk.

Vidvinkel-okular for komfortabel observasjon
Observasjon med Thermion Duo anstrenger ikke øynene dine og gjør at jegeren kan konsentrere seg fullt ut om jaktprosessen. Vidvinkelokularet (29,5°) og den brede visningsvinkelen til AMOLED-skjermen i HD-kvalitet, gir komfortabel bildeoppfatning og fravær av nøkkelhulleffekten med en utgangspupill på 50 mm.

Optimalisert likt synsfelt for termiske og digitale kanaler
Forstørrelsen i hver optisk kanal varierer i området 1,5 til 12 ganger. Forstørrelsen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig for å angi det ideelle forholdet mellom forstørrelse og synlig synsfelt for spesifikke scenarier. En stor fordel er at forstørrelsesfaktorene og synsfeltene til de digitale og termiske bildekanalene stemmer overens. Dette gjør at jegeren ikke mister konsentrasjonen på observasjonsobjektene når han bytter fra kanal til kanal – jegeren vil se den samme scenen, bare i et annet spekter.

PÅLITELIG

Høy kaliber rekylmotstand: 12 gauge, 9,3×64, .375H&H
Thermion Duo kan brukes med riflede jaktvåpen med kaliber 9,3×64, .30-06, .300, .375H&H, etc., samt med glattborede og pneumatiske våpen.

6 timers batterilevetid på en enkelt lading
Thermion Duo er drevet av to oppladbare batterier: ett innebygd med en kapasitet på 4,9 Ah, det andre utskiftbart med en kapasitet på 2 Ah. En enkelt lading garanterer opptil 6 timers batterilevetid. Preget på kroppen til det utskiftbare batteriet er utformet for å bestemme posisjonen nøyaktig. Den muliggjør rask og trygg utskifting av et tomt batteri i fullstendig mørke, kun ved berøring.

Helt vanntett IPX7
Med en vanntett IPX7-klassifisering fungerer Thermion Duo-kikkertene under forhold med høy luftfuktighet og kraftig regn og tåler en halvtimes nedsenking i vann til en dybde på 1 meter.

Driftstemperaturområde: -25 til +50 °C
Thermion Duo kikkertsikter er designet for å operere i et bredt temperaturområde, fra -25 til +50 °C. Den frostbestandige AMOLED-skjermen har en enestående rask responstid og sikrer et skarpt bilde når det observeres i bevegelse.

Vekt 960 g
Dimensjoner 420 × 78 × 83.5 mm
Produsent

Oppfriskingsfrekvens (Hz)

50

Sensor

CMOS, Uncooled

Oppløsning sensor (px)

3840×2160 (digital), 640×480 (termisk)

Sensitivitet sensor NETD (mK)

<25

Objektiv

F50/1.0 (termisk), F17/4.34 (digital)

Variabel forstørrelse (x)

2-16

Digital zoom (x)

8

Synsfelt v/ 100m (m)

21,8

Maks påvisningsrekkevidde (m)

1800

Piksel størrelse (µm)

17

Skjermtype

AMOLED HD

Oppløsning skjerm (px)

1024×768

Øyeavstand (mm)

50

Klikkverdi, H/V mm @100m

21.25/21.25 (termisk), 21.26 / 21.26 (digital)

Klikkområde, H/V mm @100m

4250/4250 (termisk), 4252/4252 (digital)

Forhåndslagrede retikkel

10

Innebygget videoopptaker

Ja

Innebygget minne (GB)

16

Oppløsning video/bilde (px)

1024×768

Filformat video og foto

.jpg, .mp4

Bilde i Bilde funksjon (PIP)

Ja

Wi-Fi innebygget

Ja

Wi-Fi standard

802.11 b/g/n/ac

Wi-Fi frekvens (GHz)

2,4, 5

Vanntett

IPX7

Driftstemperatur

+50°C til -25°C

App-støtte

Stream Vision 2

Maksimum rekyl (Joules)

6000

Montering

30 mm

Batterier inkludert

Ja

Batteritype

3,0-4,2V Li-ion Battery Pack APS2 (inkludert), 4900 Ah batteri (integrert)

Batterikapasitet medfølgende batteri (mAh)

2000, 4900

Brukstid batteri (t)

6

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.