0,00 kr
Forstørr bilde
Rizzini Aurum
Rizzini Aurum

Rizzini Aurum

Pris:
33 600,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Grunnmodellen for hele serien  toppkvalitets jakthagler fra Rizzini og dermed utgangspunktet for en rekke fremragende hagler i gode, enkle jaktmodeller - til mer eksklusive versjoner. Smidig hagle perfekt for den norske jeger. Låskassen har hevet viltmotiv med scroll gravyre på sidene, noe som gjør den mer elegant og samtidig mer motstandsdyktige. Utløserknappen for forskjefte sitter i front, og er selvjusterende. Avtrekket er justerbart på vekt og etterslep. Våpenet har konisk lang kammerovergang og 10 cm innvendige choker. Dette for å øke hastigheter og forbedre skuddbildet. Nettskjæringen er håndavsluttet, og dekker nesten hele forskjefte for bedre grep. Kolbekappen er i treverk. Våpenet leveres i koffert med to kodelåser, våpentrekk og 5 stålgodkjente choker. CIP - godkjente og trykktestet på 1370 BAR.

Om Rizzini

Rizzini Srl kan ikke skryte av århundre gammel tradisjon, men det er nå over 40 år siden firmaet ble etablert. Våpnene er i dag kjent over hele verden, takket være en perfekt kombinasjon av teknologi og god arbeidskraft. Firmaet er en familiebedrift, hvor både sønn og begge døtrene jobber, i tillegg til eier Batista Rizzini.

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. I stedet for å bruke former, så maskinerer Rizzini sine komponenter fra best mulig stål-kvalitet (cr ni mo) ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. Når man bruker formlagede deler, blir ikke toleransen like bra som når man maskinerer delene - korrekt maskinering gir bedre overflate finish og forbedrer tilpassningen mellom deler.

Alle Rizzini våpen har det patenterte sikkerhetssystemet "Disconnect Safety System", som hindrer våpenet i å bli avfyrt hvis det ikke er ordentlig lukket. Ejektorsystemet er også utviklet av Rizzini.

Vi har de siste årene hatt stor suksess med Rizzini i Norge, og siden vi introduserte merket for det Norse markedet for fullt i 2005, har de virkelig posisjonert seg i markedet både innen jakt- og konkurranseskyting.

Spesifikasjoner:

  • Produksjonsland: Italia
  • Vekt: 3200
  • Avtrekker: Justerbart trykkpunkt                                                                                                    
  • Kolbemateriale: Valnøtt
  • Siktemidler: Messingkorn
  • Løpslengde: 67cm
  • Mekanisme: Modifisert bokslås
  • Kolbetype: 1/4 skjefte (Prince of Wales)                                                                                                    
  • Løp: Sort blånert
  • Tilbehør: Koffert, og 5 choker

 
   

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.