0,00 kr
Forstørr bilde
Sauer 303 Synchro XT
Sauer 303 Synchro XT

Sauer 303 Synchro XT

Pris:
39 841,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Sauer 303 Synchro XT - Ny Modell 2019!

Den nye Sauer 303 har nytt design og er forbedret på mange måter. Nytt forbedret gass-system, «Hard-forkrommet» løp og kammer for optimal funksjonering og varig beskyttelse mot korrosjon. SUM (Sauer Universal Mount) montasjesystem og leveres med Sauer sitt velkjente «Black Magic Trigger – 950g» som standard.

Redesignet gass-system:

Sauer 303 har 100% rekonstruert gassventilen fra aluminium til stål for å sikre et enda bedre gassgjennomgang. Dette sørger for en problemfri funksjonering.

Black Magic Trigger – 950g» som standard.

Sauer 303 leveres med oppspenner. Maksimal sikkerhet.

Fra nå av kan S 404 Sauer Universal Montasje (SUM) også brukes på den nye S 303. Dette sikrer en lav og stabil montasje som lett kan tas av og settes på igjen uten forandring av treffpunkt. SUM er tilgjengelig for alle vanlige monteringsskinner, samt for alle ringdiametere fra 1" til 40 mm.

Optimalisert gass-system:

Helt nyutviklet system gjør den nye semi-automatiske rifla pålitelig og kontrollerbar.

Hardforkrommet løp:

Løpet på nye S 303 er hardforkrommet som gir en varig beskyttelse mot korrosjon. Dette øker levetiden til S 303, gitt at riflet rengjøres regelmessig innen de nødvendige intervaller.

Kaldhamret presisjonsløp:


Løp og låskasse er produsert på fabrikken i Isny/Tyskland. Alle løp er kaldhamret og dermed en garanti for sauer sin verdenskjente presisjon.  Låskassene er produsert med hjelp av de nyeste CNC maskinene som sikrer den unike Sauer kvaliteten.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.