0,00 kr
Forstørr bilde
Tube Frances Hexagon Red
Tube Frances Hexagon Red

Tube Frances Hexagon Red

Pris:
75,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Red Frances Hexagon er den tradisjonelle fargen som fanger og fanger, med vårt UV garn er den enda bedre! Dette er små tunge fluer med tunsten hode som raskt kommer ned til laksen!

Fisk disse fluene med en lang fortom, kast litt skrått oppstrøms for å komme dypt ned, når fortommen strekker seg og du har kontakt vil fluen sveipe litt rundt og starte oppstigningen. Laksen tar gjerne flua i denne stigefasen. Fluene er bundet med UV materialer i kroppen som virkelig gløder!

Den originale Frances ble designet av Peter Deane tilbake på 1960-tallet. Navnet på flue stammer fra hans assistent Frances Hydon som hadde jobben med å binde opp fluene. Fluen er laget for å etterlikne en reke og som med alle andre gode fiskehistorirer så fanget den massevis og ble snart den dominerende fluen på Island. I ettertid har Frances vist seg å være en svært effektiv flue over alt der det fiskes laks og sjøørret. Fasongen på kroppen kombinert med de lange antennene lager mye bevegelse og tubulens i vannet.

Medium er 15mm lang eks. halene og har 4mm tungstenhode.
Large er 25mm lang eks. halene og har 5,5mm tungstenhode.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.