0,00 kr
Forstørr bilde
Vadebukse Simms G4Z
Vadebukse Simms G4Z

Vadebukse Simms G4Z

Artikkelnr:
Vadebukse Simms G 4Z
El-nummer:
Vadebukse Simms G 4Z
Pris:
12 999,00 kr
Valg:

Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Den mest avanserte vadebuksa i markedet med enestående utførelse gjennom ekstrem slitestyrke,  formgivning og utseende. Den er laget i 5 lags og 3 lags GoreTex. Vi nevner kjapt noen av egenskapene: Patentert YKK Aquaseal vanntett glidelås i fronten. Regulerbart selesystem med mellomstykke i luftig materiale for god støtte, komfort. Har også med D-ring.

Buksa har glidelåslommer for  hendene. Disse er foret med hurtigtørkende mikrofleece. Den har 2 termolaminerte brystlommer av Scoeller materiale som rommer to mindre fluebokser. Fastmontert og regulerbart beltefeste med avtagbart midjebelte av typen SIMMS Neoprene Wading Belt.Patenterte og formsydde sømmer foran og bak på legger og lår for forbedret passform, økt bevegelse og minsket sømslitasje.

Formsydde føtter i 4 mm neopren med høy tetthet og timeglassformede sømmer for mer komfort og økt slitestyrke. Produsert i USA. Finnes i et utall størrelser. Gratis Simms cap med på kjøpet!

OBS: Det er pristillegg for størrelsene XXLS til 4XL. Ta kontakt via kontaktskjemaet for eksakt pris!

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.