0,00 kr
Forstørr bilde
Vadepakke Guideline Kaitum
Vadepakke Guideline Kaitum

Vadepakke Guideline Kaitum

Pris:
2 999,00 kr
Valg:



Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Pris kjøprt løst 4398,- Rimelig, men bra vadepakke for deg som ikke vil legge for mye penger i det. Består av Guideline Kaitum vadebukse, og Guideline Kaitum sko.

Kaitum har ingen vertikale sømmer på innsiden av bena og er dermed mer motstandsdyktig mot slitasje. Formsydde knær gir buksen god passform og økt bevegelighet. Justerbare seler og elastisk belte sørger for ytterligere forbedring av passformen. Kaitum vadere har en ren design med en innvendig brystlomme som kan vippes ut for enkel tilgang til verdisaker m.m.

Det rene designet gjør buksene perfekte i kombinasjon med en chest-pack, fluevest eller vadejakke. Buksen har innebygde grusbeskyttere med gummierte forsterkninger og krok til å feste dem i vadestøvelen. Lav vekt og smidig ytterstoff er en fin kombinasjon for fiskere som beveger seg mye under fisket. Lite pakkvolum gjør Kaitum til en gunstig bukse for reiser. En miljøvennlig PFOA/PFOS-fri overflatebehandling gir buksene meget gode vannavvisende egenskaper


 

EGENSKAPER

Materiale:

3-lags nylon stoff.

Vannsøyle:

20 000mm/psi.

Pusteegenskaper:

3 000 G/m2/24 timer.

Farge:

Charcoal

Vekt:

880 gram i størrelse Large

Størrelser:

XS, S, M, L, XL, XXL

Kaitum Wading Boot er Guidelines letteste vadesko og et meget prisgunstig alternativ til deg som fisker moderat og prioriterer vekt fremfor stabilitet. Kommer med filtsåle som er perfekt når man fisker mer enn man går.

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.