0,00 kr
Forstørr bilde
Vakuum maskin Lava 400
Vakuum maskin Lava 400

Vakuum maskin Lava 400

Artikkelnr:
Vakuum maskin Lava 400
El-nummer:
Vakuum maskin Lava 400
Pris:
10 995,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Vakuum maskinen for deg som vil ha det beste. Rak, kraftig og supersoslid. dette er for deg som skal pakke mye. 12 års garanti på dette tyske vidunderet..

Ja du leste riktig, 12 års fullgaranti i Norge. Fullgaranti vil si at arbeidet + delene er dekket i hele denne perioden om noe skulle gå galt.
 

Tysk kvalitetsmaskin. La.Va 400 Premium. Ideell for jaktlaget, andre som skal pakker Mye kjøtt på kort tid og restauranter. Tåler tøff og hardt bruk. Et arbeidsjern av dimensjoner.
Maskina er genialt oppbygd, alle deler (brytere etc.) på maskina kan enkelt byttes ut om noe skulle gå i stykker. Dette er noe av filosofien bak produktet. V400 Premium har både manuelle og automatiske funksjoner i tillegg til Stor motor og kapasitet. Noe som gjør pakking av store mengder råvarer enkelt. Den har også et manometer og en variabel trykkontroll, som gjør det mulig å pakke mykere matvarer raskt og effektivt.
Den har en tredobbel forseiling av posene, Lava Turbo Pumpe som drar ut 35 liter luft per minutt, til et trykk på -0,90 bar. pluss det unike“ Lava Lukke System“, som vil si at maskina har magnetisk lukking av lokket. Dette for å hjelpe deg å arbeide raskere. Når du lukker igjen lokket, starter maskinen å vakuumere automatisk, og du kan gjøre klar neste pose mens den arbeider.
 
Man kan bruke vakuum poser, ruller samt kontainere/beholdere som man praktisk kan vakuumere. Maskinen kan ta posestørrelser opp til 46 cm bredde, og vil fjerne luften fra en middels stor pose (20cms x 30 cm) på ca. 10 sekunder. V400 Premium har et manometer som nøyaktig viser vakuum-trykket.
Maskinen har et helautomatisk modus, samt et manuelt modus. Den manuelle funksjonen brukes når man skal vakuumere men vakuumtrykk på under 0,8 bar, for eksempel ved vakuumering av brødvarer. Forseglings-prosessen tar ca. 5 sekunder. Og lager en Tredobbelforsegling automatisk under disse 5 sekunda.
Litt teknisk info: -Sugeeffekt: 35 liter / min -Maks Vakuum Trykk: -0,90 bar -Forseglingsbredde 46cm -Tredobbel forsegling (unikt og meget praktisk) -Automatisk og Manuell forsegling. -Inkludert innebygget beholder der væske som suges ut av posene vil samle seg. -Fargen er i Stainless steel/grå, som på bildet. -Spenning på 230V -Dimensjoner: 500 x 340 x 135mm -Vekt 14,5kg

V400 Premium kan også brukes til å ta vakuumet av akryl kontainere, ved hjelp av vakuum slangen som følger med maskinen. Disse er perfekt for å holde salater, myke frukter og hakkede grønnsaker i topp stand for opp til fem ganger lenger tid enn de normalt ville holde seg. Akryl beholderne vi leverer, er laget i Tyskland og kan brukes i kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
.
Ved vakuum pakking av fisk vil fisken holde seg i opp til 3 år, noe som er mye for fisk. Kjøtt vil holde seg i topp stand i opp til 3 år. Dette er ikke likt på alle maskiner, da denne har stor kapasitet og drar ut luften til et trykk på 0,90 bar, sammenlignet med andre som gjerne drar ut 0,6-0,8 bar

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.